Tuesday, December 24, 2013

ABM di AROMA edisi Januari 2014

Assalamualaikum wbt
Salam Sejahtera


Syukur ke hadrat illahi
kerana telah memberikan ABM peluang
sekali lagi beraksi didalam majalah Aroma kali ni.
Alhamdulillah!


Ni kali ke 2 ABM berada didalam majalah ni.
Kat dalam tu juga, ABM ade kongsikan
beberapa resepi.
Jika sesape yang tersinggah kedai majalah tu,
bolehla beli majalah Aroma ni sekali.
tu pon kalau nak tgk ABM lah kan.
*ok perasan*
Terima kasih tak terhingga buat majalah aroma
sebab memberikan peluang kepada ABM.
Kat sini ABM kongsikan lah beberapa gambar resepi didalam
majalah tersebut.
Gambar kredit to Aroma sendiri.


THANKS FOR YOUR SUPPORT!
LOVE YOU ALL GUYS!

10 comments:

Mummy Ayda said...

Tahniah ABM
Mummy mesti cari ni. Nak recipe n can see my handsome lanang juga.. 2 in 1... hehehe.. tahniah sekali lagi
Dari mummy ayda

Mummy Ayda said...

Tahniah ABM
Mummy mesti cari ni. Nak recipe n can see my handsome lanang juga.. 2 in 1... hehehe.. tahniah sekali lagi
Dari mummy ayda

Mohammad Majduddin said...

Tahniah bro.. memang mantap lah. Semoga ABM terus unggul n sukses!

syapex said...

tahniah ABM...
makin glamor kwn kita nii...

cheq da said...

Tahniah..hebat tul ABM ni..masih belajar p masih sempat memasak..

A.B.M said...

[mummy]

Tq mummy atas sokongn dan dorongan! :)
InsyaAllah Anak lanang ni akan lebih kretif dlm memasak :) hihihi

A.B.M said...

[majduddin]

tq bro.. for you too. teruskan memasak :)

A.B.M said...

[syapeq]

ehh, xde la glemer mane. haha.
btw tq syapeq! your time will coming soon. insyaAllah :)

A.B.M said...

[cheq da]
tq cheq da.
ni namenye curi masa. HAHA

Moonirah said...

tahniah awak!!