Tips

Tips/Info/Trick

Dulce de Leche *new*
Cara Lain untuk Tepung Naik Sendiri
Pie/Tart Doh 
Homemade Buttermilk  
Homemade Icing Sugar/Confectioners Sugar





6 comments:

Nicholas Kuling said...

macam mana nak print out u punya menu ni . i mcm tertarik pulok tgok menu ni n cara u buat menu .senang sangat nampak nya... x serabut n senang faham ,TQ

A.B.M said...

thanks nicholas singgah blog ni :)
untukl print resepi, boleh je copy this recipe then, paste kat microsoft word.

Ataupon, pada butang "share", ade pilihan "print". So, boleh print dari situ :)

Noraisyah Daud said...

salam.. boleh bg tip na buat cream yg sedap x? terima kasih XD

Noraisyah Daud said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Salam..
Mostly byk resepi x mention saiz telur yang digunakan. Leh ABM bagi tip?..tq (^_^)

A.B.M said...

wsalam.
bukan tak nk taip sekali saiz telur, tapi yg ABM guna pon ABM tak tau saiz apa. hahaha. ABM ikut telur yg available je kat rumah ni. tp, mostly mcm guna saiz sederhana je. saiz medium.