Monday, January 23, 2012

Hello! I'm Blogging again!

Assalamualaikum WBT

Firstly, nak mengucapkan tahniah kepade diri sendiri sebab berblogging kembali.
Bukan apa, cume sebelum ni dah penah berblogging, tapi macam tak de bende yang menarik.
Yelah, blog sebelum ni menceritekan pasal kehidupan aku je.
lebih kurang macam tu lah.
So, tak ade memberi manfaat sangat lah kepade yang membacenye.
Jadi, disebabkan aku ni suke sangat dengan dapur,
so, apakata aku buat 1 blog berkongsi resepi2 yang aku dah buat.

Ya, aku tahu memang dah banyak blog2 resepi dipaparkan.
Malah, ade jugak yg dah buat vblog pasal resepi ni.
Aku buat ni pon saja suka2.
manalah tahu ade diantara kalian2 ni yang tersinggah ke blog ni.
so, dapatlah juga beramal kan.

Tapi, apa2 pun, harap sangat, blog ni menjadi
inspirasi dan rujukan untuk masakan anda semua!
:)
my future kitchen! :D

2 comments:

||alis|| said...

dan Alhamdulillah... rasanya jenama ABM ni dah nearly perfect utk jadik icon bidang masak2..

sy dh penah try resepi2 dari sini..

sekarang sy cuba browse dari resepi #1

tahniah ABM :)

simaasyamimi said...

terbaca tweet kawan saya pasal resipi blog abm ni. terus follow. n copy paste dlm microsoft word recipe yang super lazat itu. selamat beramal dengan resipi :)